Fintura Advies Groep

Hypotheekadvies & Financiële Planning

Fintura AdviesWijzer

Een product zien wij enkel als een oplossing die hoort bij een bepaald advies. Geen doel maar een middel om uw wensen te realiseren. Onze bemiddeling in het afsluiten van een product is meestal gratis. Indien u een product via onze bemiddeling regelt op basis van een uitgebreide analyse en advies, dan is het advies meestal ook gratis.

Fintura Financiële Life Coaching & Planning Particulier & Ondernemer

Zoek raad, vind tijd en ontdek hoe laat het is.

Uw financiële zaken kunt u zien als een radarwerk van een klok.


Het radarwerk zorgt voor beweging of stilstand.

Hoe de klok werkt, dat weten wij.

Hoe laat het is, dat wilt u weten.


En daarvoor hebben wij onze eigen methode van Planning, Financiële Life Coaching en Finturato Financiële Advies Tools ontwikkeld.


Zo krijgt u inzicht  met uitzicht op goede oplossingen. Zo maken wij van uw puzzelstukjes een compleet plaatje.
Fintura Hypotheek Planning

Privé & Zakelijk

Het fundament van een financieel plan is een goede financiering van uw eigen huis of bedrijfspand.


Bij koop van een woning heeft u te maken met o.a. vermogensopbouw, afdekken van risico van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, de rentelasten en renterisico (daling of stijging).


Ook verzekeren van huis en haard en vele andere aspecten zoals testament en samenlevingsvoorwaarden zijn hierbij van belang.


Dus een hypotheekplan is een financieel plan maar beperkter in opzet omdat de focus in eerste instantie ligt op de financiering van uw droomhuis of bedrijf.
Fintura Assurantie Planning –

Thuis & Bedrijf

Een schoenendoos met polissen, het lijkt een cliché, maar vaak is het een feit. Meestal ontbreekt overzicht en een juist beeld wat en voor hoeveel er verzekerd is.


Vaak zijn de verzekeringen ondergebracht bij diverse tussenpersonen en verzekeraars, zodat niet alleen u maar ook uw adviseur geen compleet beeld heeft.


Met ons Fintura Assurantie Plan heeft u dit overzicht, waarbij wij aangeven hoe het beter, goedkoper of anders kan.


 


Fintura Pensioen Planning & Inkomensplanning

Net als Hypotheek Planning, is dit een beperkt Persoonlijk Financieel Plan. Met name van belang voor vraagstukken omtrent inkomen na pensionering, bij arbeidsongeschiktheid en bij verlies van een partner.


Absoluut een aanrader om te weten wat u waar heeft verzekerd en of WIA, ANW en AOW hiaten valkuilen zijn of niet.
 

Fintura Mediation

Wij bieden als mediator onafhankelijke bemiddeling tussen 2 partijen bij echtscheiding of arbeidsconflict.


Extra toevoegde waarde bestaat uit onze kennis over financiële en fiscale aspecten die tevens hierbij een rol kunnen spelen.


Meer informatie hierover vindt u binnenkort op onze nog te publiceren internetsite:

www.wijzerscheiden.nl
Fintura Aankoop- en Verkoopbegeleiding Woonhuis

Wij  begeleiden veel van onze klanten bij aankoop van een woning van A tot Z.


Naast de financiële aspecten zoeken wij mee, gaan wij mee kijken, onderhandelen wij, regelen wij taxatie, een bouwkundig onderzoek en nog veel meer.


Neem uw eigen makelaar mee met Fintura Advies Groep. Dit zonder extra kosten indien u de financiering en de verzekeringen via en door ons laat regelen.

Fintura VermogensPlanning

Een analyse van rendement en risico van al uw beleggingen geeft u inzicht in waar u staat en met ons advies weet u ook waar dit naar toe gaat.


Daarnaast kijken wij samen met u of uw beleggingen nog in overeenstemming zijn met uw huidige risicoprofiel, uw wensen en uw beleggingshorizon.


Belastingaangifte en jaarlijkse update

Als service hebben wij veel van onze klanten gratis geholpen met de belastingaangifte en voorlopig teruggaaf als onderdeel van onze aankoopbegeleiding van een woning.


Velen benutten deze service ook daarna. U en wij blijven daardoor up-to-date en uw aangifte is deskundig en snel digitaal geregeld.


Uw kleine investering verdient zich met ons advies, die ook verder kijkt dan alleen uw aangifte, meestal in een veelvoud terug.


 


Bekijken of printen van PDF bestand

Fintura AdviesWijzer


PDF - 189 kB -1 pagina

Fintura Folder met Advies & ProductWijzer


PDF - 448 kB -4 pagina’s