Fintura Advies Groep

Hypotheekadvies & Financiële Planning

Fintura Kernwaarden WijzerBij mediation werken wij vanuit de NMI Gedragsregels. Hierbij staan onafhankelijkheid en geheimhouding centraal. Deze gedragsregels hanteren wij ook bij onze financiële dienstverlening. Daarnaast willen wij u hierbij graag informeren over onze kernwaarden, van waaruit wij denken, voelen en doen.  Wij werken vanuit onafhankelijkheid. Dat is niet gelijk aan gratis en vrijblijvend. Met een dienstverlenings-overeenkomst leggen wij vast wat wij voor u gaan doen en hoe wij daarvoor worden beloond; via provisie, op basis van vaste prijs, factuur op uurbasis of een combinatie. Zo bent u verzekerd van een vrijblijvend en integer advies. Hieronder vindt u onze kernwaarden samengevat.Onze Kernwaarden

Ons Aanbod

Wij werken vanuit de 4 P’s van:

People, Planet, Prosperity & Passie.

U, het milieu, uw welzijn en uw passie zijn onze missie.

Vanuit ethisch zaken doen en duurzaamheid wil-len wij u van dienst zijn met het volgende BOD:  

Betrokkenheid, Objectiviteit en Deskundigheid.Bovengenoemde aspecten zijn de fundering voor onze kernwaarden van waaruit wij willen werken. Het zijn onze beloften aan u als onze klant. Wij zijn blij en trots u als klant te van dienst te mogen zijn en doen u daarbij het volgende aanbod:Kernwaarde 1:  Integriteit

Fintura zal altijd integer en vertrouwelijk omgaan met de door u verstrekte persoonlijke en financiële gegevens. In onze adviezen staat integriteit en betrouwbaarheid bovenaan.
Kernwaarde 2:  Vertrouwelijkheid

Fintura zal niet zonder uw toestemming persoonlijke of financiële informatie verstrekken aan derden of op onjuiste wijze gebruiken.
Kernwaarde 3:  Duurzaamheid

Fintura zoekt geen klant voor even, maar een klant voor het leven als u dat wenst, dus een duurzame en integere zakelijke relatie. Duurzaamheid betekent een advies die u en uw omgeving dient. Het betekent ook een passend advies voor een redelijke prijs. Waarbij uw vrijheid en keuzemogelijkheid centraal staan.
Kernwaarde 4:  Eerlijkheid

Fintura streeft ernaar u van dienst te zijn met een goed advies naar beste weten en kunnen. Waar wij niet achter staan zullen wij niet adviseren of u afraden, maar wij respecteren uw vrijheid. Wij streven enkel naar tevreden klanten en willen adviseren op een manier die door u en ons als eerlijk en redelijk wordt ervaren.
Kernwaarde 5:  Deskundigheid

Fintura investeert continue in kennis en vakbekwaamheid om u het best van dienst te kunnen zijn. Onze kennis en keuze van leveranciers verzekeren u van de juiste keuze en flexibele oplossingen.
Kernwaarde 6:  Transparantie

Fintura streeft naar transparantie. Wij laten u naar keuze betalen op uurtarief, provisie, vast bedrag eenmalig of per maand of een combinatie van voorgaande beloningsmogelijkheden. De wijze van beloning is in overleg met u op basis van uw keuze en mogelijkheden. Wij leggen dit vast in een dienstverleningscontract.
Kernwaarde 7:  Enthousiasme

Een beetje G E K willen wij zijn, wat staat voor:Genieten van ons werk en Geloven in de realisatie van uw dromen. Enthousiasme & Empathie uitdragen en meeleven met onze klanten. Kennis & Kunde delen met onze klanten.Kortom, meer van het andere dat zich niet laat uitdrukken in geld en woorden.Ontdek het verschil met uw eigen Financiële Life Coach van Fintura Advies Groep.

Bekijken of printen van PDF bestand

Fintura Kernwaarden Wijzer