Fintura Advies Groep

Hypotheekadvies & Financiële Planning

Fintura ProductWijzer

Onze dienstverlening is te verdelen in Advies en Productbemiddeling, voor particulier, ondernemer of onderneming. Een advies is bedoeld om inzicht te krijgen waar u staat en uitzicht te krijgen op de manier om uw wensen te realiseren. Ons advies is objectief en vrijblijvend, en vaak gratis indien wij bemiddelen bij het afsluiten van een product waarvoor wij provisie ontvangen.

Hypotheek woonhuis & bedrijf

Financiering van onroerend goed, privé of zakelijk, is vaak het fundament van een financieel plan. Als specialist in financiële planning (FFP) en als erkend hypotheek adviseur (SEH) weet Fintura Advies Groep altijd voor u de juiste oplossing te vinden.

Levensverzekering

Wij kennen vele vormen en soorten. Wij vinden het een uitdaging om voor u de juiste weg door dit oerwoud aan mogelijkheden te vinden, om op de door u gewenste plaats uit te komen. Van een uitvaartverzekering tot een oplossing voor inkomensverzekeringen via bank of verzekeraar in box 1 of 3. Met of zonder fiscaal voordeel. Wel of niet aftrekbaar. Met ons advies kunt u kiezen.

Pensioen

Pensioen, daar moet je zelf ook wat aan doen. Uitsluitend vertrouwen op overheid of werkgever kan voor onprettige verrassingen zorgen. Pensioen, een kwestie van vroeg doen. Dus laat u deskundig informeren en interesseren wat er wel en niet geregeld in. Een pensioen voor particulier, ondernemer of onderneming, met onze deskundigheid komt u eraltijd uit.

Schadeverzekering privé & zakelijk

“O doen jullie dat ook” horen wij wel eens bij Fintura Advies Groep, maar dit is ook een belangrijke activiteit, waarmee wij ons met persoonlijke aandacht, complete oplossingen en scherpe prijzen onderscheiden. Wij regelen ook risicodekkingen voor ondernemer en onderneming. Compleet en deskundig advies met 1 aanspreekpunt, dat is gemak en voordeel voor u.Beleggen of beheer van uw vermogen

Of het gaat om professioneel vermogensbeheer of een beleggingsrekening bij een financiële instelling, Fintura Advies Groep kan u in contact brengen met een u passende partij en u hierover nader adviseren. Wij geven geen beleggingsadvies, wel kunnen wij u informeren over mogelijkheden

Sparen & Betalen

Fintura Advies Groep kan voor u een spaar- of betaalrekening openen en u hierover adviseren. Ook voor het regelen van een spaarloon- of levenslooprekening bij een bank of verzekeraar kunt u bij ons terecht.

 
Krediet

Onverwachte uitgaven privé? Financiering van roerende goederen? Via Fintura Advies Groep kunt u een financiering afsluiten voor consumptief krediet  tegen een zolaag mogelijke rente en maandlast.


Taxatie & Notaris

Fintura Advies Groep is geen beëdigd taxateur maar heeft wel contacten en speciale kortingsregelingen met professionele taxateurs, landelijk en regionaal. Ook weten wij voor u een goede notaris tegen de laagste prijs te vinden voor testamenten, aktes e.d. Een extra service voor onze klanten.   


Rust & Rendement met een Fintura Advies


Bekijken of printen van PDF bestand

Fintura ProductWijzer


PDF - 288 kB